Om oss
Resan startar med Melinda Cobanovic som är en av grundarna till Färg & Gram.

Melinda har sedan barnsben drömt om att bli frisör. Hon brukade klippa sina barbie dockor som liten och sedan förde hon intresset vidare när hon gav sig på att styla och klippa alla grannbarnen. Hon förverkligade drömmen och blev frisör år 1999 och har sedan dess varit högst aktiv i sitt yrke. Passionen och tillgivenheten för sitt hantverk har det aldrig varit några tvivel om!

Vi kände därför att det var dags att förverkliga Melindas vision som grundar sig i att vara en mästare i sitt hantverk, att alltid älska och andas det man gör! Ståpelarna är Kvalitet, innovativ design, kreativitet och engagemang! 

Vidare tror vi starkt på en jämställd salong där alla människor behandlas likadant i så väl pris som bemötande.

Vi brinner även för att jobba på ett miljövänligt sätt och söker alltid efter de skonsammaste produkterna med minst miljöpåverkan så länge det inte kompromissar med kvaliteten på resultatet.

Vår kunder är viktigast för oss, vi vill därför ge våra kunder en AHA-upplevelse från det att de kommer in tills det att behandlingen är avslutad och långt därefter. Känslan vi vill förmedla är Självförtroende och att allting är möjligt! Du ska vara redo att tackla världen och alla dina drömmar!

Välkomna in till oss på Färg & Gram! Ni hittar oss på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö