Abonnemang

Upptäck våra abonnemang, Skäm bort dig själv! Unna dig det bästa!

Vår familj av abonnenter njuter av exklusiva rabatter och förmånliga priser. Ge dig själv fördelen av en lägre och fast månadskostnad - inga dolda avgifter. Spara pengar jämfört med ordinarie priser. 

Abonnemangen är noggrant framtagna med rätt tidsintervaller för att säkerställa den ultimata hår-hälsan och samtidigt en fräsch, stilsäker look!

Ta det första steget mot en förbättrad HÅR-rutin. Luta dig tillbaka, koppla av och låt våra duktiga Frisörer ta din skönhetsvård till nya höjder. Utforska inte bara ett abonnemang, upptäck en hel livsstil med skräddarsydda förmåner och exklusiva behandlingar. Välkommen till en skönhetsvärld där din unika stil och välbefinnande står i vårt fokus.

FÖRDELAR

  • Lägre och fast månadskostnad. 
  • Spara pengar via abonnemangs upplägget.
  • Exklusiva rabatter på produkter, tilläggstjänster och andra förmåner. (Abonnenter har stående rabatter på produkter (10%), tilläggstjänster (25%) men även andra förmåner)
  • Regelbunden och förbättrad HÅR-rutin. (missa aldrig en frisör-tid! Höj din look och hårvård till nya nivåer!)
  • Färg-abonnemangen inkluderar Nyansering/Toning samt klippning, Hårbottens-massage & Styling.
  • Rekrytera en vän så bjuder vi på den första fakturan!


För mer om abonnemangen tryck köp och se en mer detaljerad beskrivning!


VID KÖP AV ABONNEMANG VÄLJ FAKTURA SOM BETALSÄTT

Efter genomfört köp skickas en bekräftelse till angiven mail. Det skickas även ett brev med instruktioner och ett abonnemangskort till angiven leveransadress. Konsumenter har som grundregel rätt till 14 dagars ångerrätt när de handlar på distans och utanför affärslokaler.