Balayage / Kreativ Färg

I lager.

899 krEXPRESSIVE-abonnemanget Fast kostnad/månad välj mellan (12/24 mån) samt Hår längd. Det är vårt mest uttrycksfulla paket. Där du har friheten att blanda fritt mellan BALAYAGE och KREATIV-FÄRG. Med fyra behandlingstillfällen/12månader , två vanliga och två touch up-sessioner, (Med start vid abonnemangs köp) Det du kan förvänta dig är en skräddarsydd tjänst. Inkluderat i priset är nyansering/toning, klippning, hårbottens massage och styling för att säkerställa att du får magiska och skonsamma resultat så jobbar vi med Wella och Kevin.Murphy.

Vad är en touch-up? En touch-up är en mindre behandling mellan dina behandlingar, som innebär en uppfräschning av ditt hår. Exempelvis vill man lägga någon extra slinga, face-frame eller fräscha upp hårfärgen med en toning/nyansering. (Abonnenter har stående rabatter på produkter (15%), tilläggstjänster (25%) och unika erbjudanden. 

Axel långt hår - Medium  Hår över axeln - Large

Hur det funkar:

  1. Välj abonnemangstid 12/24 månader samt Hår-längd.
  2. Tryck på "lägg i korgen" för att gå vidare. 
  3. Välj betalningsalternativ Faktura.
  4. Du får ett bekräftelse mail utskickat.
  5. Ett personligt abonnemangskort skickas med posten.
  6. När du mottagit kortet bokar du tid och börjar din hår-resa.


Vi är stolta över att använda Wella Professionals färger, rankade som världens bästa. Med våra högkvalitativa färger garanterar vi magiska resultat samtidigt som de skonar ditt hår. En rolig fakta är att Wellaplex skyddar, reparerar och stärker ditt hår medan det återställer ph-värdet.

Våra schamponerings- och stylingprodukter, huvudsakligen från det premiummärket Kevin Murphy, är kända för sina naturliga ingredienser och miljöfokus. Förvänta dig lyxiga, dryga och allergivänliga produkter som vårdar ditt hår från insidan och ut. En rolig fakta är att alla deras produkter även kan användas som hudkräm! Vi strävar efter att ge dig en helhetsupplevelse av högsta kvalitet och omtanke för både ditt hår och miljön.