ANGEL.MASQUE 200 ML

I lager.

379 kr

KEVIN.MURPHY

Djupt återfuktande behandling som ger näring, skyddar och stärker håret. Främjar hårväxten, förbättrar hårets elasticitet och spänst. Reparerar och har en förtjockande effekt. Passar alla hårtyper.

ANVÄNDNING

APPLICERA. ABSORBERA. SKÖLJ.
Applicera på nytvättat hår och massera in i hår och hårbotten i 2 till 10 minuter för absorbera de vårdande ämnena. Följ upp med en uppfriskande sköljning. För bästa reparationsresultat ska produkten användas efter tvätt med ANGEL.WASH och som en del av vår VOLUME-familj.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Bambuextrakt, som är fullmatat med ett överflöd av antioxidanter och vitaminer, är också en rik källa till naturlig kiseloxid och mineraler. En viktig ingrediens för att skydda hårets hälsa och styrka.

Hydrolyserad Quinoa innehåller alla de åtta essentiella aminosyrorna och levererar fukt och djup reparation. Ger en skyddande barriär och ökar glansen.

Extrakt av Indisk Lotus (Nelumbo Nucifera), som kallas ”Helig Lotus” stärker naturlig glans och ökar volymen. Naturliga mjukgörare bidrar till ge sprött, skadat hår elasticitet tack vare sina rikt fuktgivande egenskaper.