ANGEL.RINSE 250 ML

I lager.

319 kr

KEVIN.MURPHY

Viktlöst volymgivande balsam som återfuktar håret och gör det blankt utan att tynga ned det. Reparerar skadade hår på djupet, skyddar och ökar cellåterväxten i hår och hårbotten. Ökar elasticiteten i torrt hår.

ANVÄNDNING

APPLICERA. ABSORBERA. SKÖLJ.Applicera på nytvättat hår och låt håret absorbera de vårdande ämnena i 1–2 minuter. Följ upp med en uppfriskande sköljning.

För bästa resultat ska produkten användas efter tvätt med ANGEL.WASH och som en del av vår VOLUME-familj.

VÅRDANDE INDREDIENSER

Hydrolyserat Veteprotein utvinns på naturligt sätt ur Fullkornsvete och ökar volym och glans. Håret får näring och vård utan att tyngas ned.

Extrakt av Kvannerot (Angelica Archangelica), som har använts i tusentals år som en hälsobringare, är fullt av näringsämnen som vårdar och återfuktar hår och hårbotten.

Mangosmör (Mangifera Indica) återställer och bibehåller hårets fuktbalans.

Kakaosmör (Theobroma Cacao) är rikt på E-vitamin och viktiga mineraler och lugnar försiktigt hårbotten. Det kan förbättra hårets elasticitet och smidighet.

Olja av Mandarinskal (Citrus Recticulata), som är full av antioxidanter och vitaminer, bidrar inte bara till att skydda mot miljöpåverkan, dess underbara doft stimulerar även sinnena.