BLONDE.ANGEL.WASH 250 ML

I lager.

319 kr

KEVIN.MURPHY

Färgförstärkande schampo som rengör, gör håret klarare och tar bort gula toner. Fräschar upp blonda och gråa nyanser, återställer glans och ger liv till matta, blonda hår.

ANVÄNDNING

TVÄTTA. SKÖLJ. UPPREPA.
Applicera på blött hår och massera in försiktigt i hår och hårbotten. Skölj med BLONDE.ANGEL.RINSE. Kan användas dagligen och som en del av vår BLONDE-familj.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Murumuru-fröolja är rik på essentiella fettsyror från Astrocaryum Murumuru-trädet som finns i Brasilien och i hela Amazonas regnskog. Den är känd för att återställa elasticiteten och används i anti ageing-hudvård. Den hjälper håret att behålla viktig fukt.

Sheasmör ger torrt eller skadat hår fukt från rötterna
till topparna och bidrar till att reparera och skydda mot stressfaktorer från miljö, torrhet och skörhet. Detta naturligt vårdande smör, som absorberas snabbt, bidrar till att återfukta hår och hårbotten utan att täppa till fjällskiktet.

Mangosmör (Mangifera Indica) återställer och bibehåller hårets naturliga fuktbalans samtidigt som hår och hårbotten lindras och vårdas.

Jojoba-fröolja ger fukt samtidigt som den lugnar både hår och hårbotten.

Extrakt av Solrosolja, som är känd för att vara rik på vitaminer och antioxidanter som är bra för den allmänna hårhälsan, bidrar till att förhindra att färg försvinner från håret och ger näringsrik fukt.