BODY.MASS 100 ML

I lager.

379 kr

KEVIN.MURPHY

Förtjocka håret och motverka håravfall med denna leave in-kur med Nässelextrakt och Oleanolsyra som hjälper till att stärka håret från roten.

ANVÄNDNING

PREPPA. SPRAYA. FIXERA.
Preppa håret med PLUMPING.WASH AND RINSE från vår THICKENING-familj och handdukstorka. Spraya BODY.MASS jämnt i fuktigt eller handdukstorrt hår, koncentrera dig på rötterna och hårbotten. Skölj inte ur. Torka och styla som vanligt.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Oleanolsyra från Hemsleyarot, som är känd för sina stärkande egenskaper och höga innehåll av antioxidanter, bidrar till att stärka rötterna och motverka åldrande i hårsäckarna.

Baobabfruktextrakt (Adansonia Digitata) är ett ”superlivsmedel” från Afrika som är fullt av näring, bidrar till att reparera skadat hår, stärker håret och återfuktar torrt hår för att göra det lättare att hantera och mjukare.

Extrakt av Curryeternell (Helichrysum Italicum) är en växt från ön Korsika som är känd för sina anti ageing-fördelar. Förutom dess gynnsamma lugnande egenskaper bidrar den också till att stärka och reparera håret.

Hydrolyserat Veteprotein utvinns på naturligt sätt ur Fullkornsvete och ökar volym och glans. Håret får näring och vård utan att tyngas ned.

Extrakt av Acaibär (Euterpe Oleracea), känt för sina anti ageing-fördelar, är en antioxidantrik ”superfrukt” med viktiga vitaminer som främjar sund hårtillväxt samtidigt som du får glans.