HYDRATE-ME.MASQUE 200 ML

I lager.

379 kr

KEVIN.MURPHY

Reparerande och intensivt fuktgivande kur som gör håret mjukt och följsamt. Ger håret ny elasticitet och glans samt tillför massor med fukt till både hår och hårbotten. Passar perfekt för alla torra hår.

ANVÄNDNING

APPLICERA. ABSORBERA. SKÖLJ.
Applicera på nytvättat hår och massera in i hår och hårbotten och låt verka i 5 till 10 minuter för att håret ska absorbera de vårdande ämnena. Följ upp med en uppfriskande sköljning. För bästa resultat används produkten efter tvätt med HYDRATE-ME.WASH och som en del av vår HYDRATE-familj.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Nyponextrakt (Rosa Canina) är känt för att innehålla höga halter av essentiella fettsyror och vitaminer som hjälper håret att behålla fukt. Dess naturliga anti ageing-egenskaper bidrar också till att skapa sund volym och glans.

Extrakt av Bergamottfrukt (Citrus Aurantium Bergamia) innehåller höga halter av antioxidanter och är en naturlig vitaminkälla som bidrar till att balansera hår och hårbotten.

Nattljusolja har höga halter av Omega 6 och återfuktar och bidrar till att mjukgöra håret. Innehåller fosfolipider som är hydrofila, vilket innebär att de är fuktälskande och dras till fukt.

Sheasmör ger torrt eller skadat hår fukt från rötterna
till topparna och bidrar till att reparera och skydda mot stressfaktorer från miljö, torrhet och skörhet. Detta naturligt vårdande smör, som absorberas snabbt, bidrar till att återfukta hår och hårbotten utan att täppa till fjällskiktet.

Kakaduplommon kommer från Australiens norra territorium och har den högsta koncentrationen av naturligt C-vitamin hos alla kända växter. Bidrar till en slät yta på hårstrået för att binda viktig fukt.