KILLER.CURLS 200 ML

I lager.

379 kr

KEVIN.MURPHY

Leave in-creme som definierar, förstärker och ger energi till lockigt och vågigt hår. Motverkar friss. Aktiverar lockarna, tillför håret fukt, flexibilitet och ger ett glansigt resultat. För medium till grova hårstrån.

ANVÄNDNING

APPLICERA. KRAMA UPP. STYLA.
Applicera KILLER.CURLS på fuktigt eller handdukstorrt torrt hår och krama in för att aktivera studsiga lockar. För bästa resultat använder du produkten som en del av vår CURL-familj.

VÅRDANDE INGREDIENSER

En noggrant utvald blandning av sex mycket fördelaktiga australiska fruktextrakt (Ökenlime, australisk Rund Lime, Illawaraplommon, australisk Fingerlime, Burdekinplommon och Kakaduplommon) har valts ut för sin motståndskraft mot hårda klimatförhållanden och sina hydrofila egenskaper.

Bergamottfruktolja (Citrus Aurantium Bergamia) är känd för sin uppfriskande doft och hjälper till att balansera hår och hårbotten.

Yerba Mate-bladextrakt återfuktar och vårdar hår och hårbotten.

Rik på vitamin C och aminosyror med Vattenmelonextrakt som tillför fukt och stärker och reparerar håret.

Aloe Vera-bladjuice (Aloe Barbadensis) – fullpackad med viktiga vitaminer och mineraler och återställer glans och lyster. Återfuktar hår och hårbotten.

Baobabfröolja (Adansonia Digitata) är ett ”superlivsmedel” från Afrika som är fullt av näring, bidrar till att reparera skadat hår, stärker håret och återfuktar torrt hår för att göra det lättare att hantera och mjukare.