PLUMPING.RINSE 250 ML

I lager.

359 kr

KEVIN.MURPHY

Ett förtjockande balsam med Oleanol- syra. Ger näring och bidrar till ett tjockare, starkare hår.

ANVÄNDNING

APPLICERA. ABSORBERA. SKÖLJ.
Applicera på nytvättat hår och låt håret absorbera
de vårdande ämnena i 1–2 minuter. Följ upp med en uppfriskande sköljning.
Kan användas dagligen och som en del av vår THICKENING- familj. För optimal plumpning använder du produkten efter tvätt med PLUMPING.WASH och avslutar med BODY.MASS.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Risaminosyror vårdar, stärker och expanderar hårstråets diameter så att håret känns tjockare och får en lyxig, silkeslen glans.

Sheasmör ger torrt eller skadat hår fukt från rötterna
till topparna och bidrar till att reparera och skydda mot stressfaktorer från miljö, torrhet och skörhet. Detta naturligt vårdande smör, som absorberas snabbt, bidrar till att återfukta hår och hårbotten utan att täppa till kutiklarna.

Extrakt av Aloe Vera-blad – fullpackat med viktiga vitaminer och mineraler och återställer glans och lyster.

Extrakt av Ingefärsrot och Nässlor bidrar till att stärka och förtäta fint hår, vilket gör att hårbotten känns vitaliserad och uppfräschad.

Extrakt av Acaibär, känt för sina anti ageing-fördelar, är en antioxidantrik ”superfrukt” med essentiella vitaminer som ger glans.

Bambuextrakt, som är fullmatat med ett överflöd av antioxidanter och vitaminer, är också en rik källa till mineralnäring och en viktig ingrediens för att skydda hårets hälsa. Tillför en naturlig glans och lyster till håret.

Sockerrör är en naturlig AHA-syra (Alpha Hydroxy Acid) som hjälper till att exfoliera och avlägsna död hud, oljiga rester och smuts från hårbotten. Genom att rengöra och rensa porerna och folliklarna växer nytt hår lättare och viktiga näringsämnen absorberas bättre för att stimulera och nära folliklarna.