PLUMPING.WASH 250 ML

I lager.

359 kr

KEVIN.MURPHY

Förtjockande schampo med en blandning av Ingefärsrot och Nässelextrakt som vitaliserar och fräschar upp håret samt gör det fylligare.

ANVÄNDNING

TVÄTTA. SKÖLJ. UPPREPA.
Applicera på blött hår och massera in försiktigt i hår och hårbotten. Skölj med PLUMPING.RINSE. Kan användas dagligen och som en del av vår THICKENING-familj.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Extrakt av Ingefärsrot och Nässlor bidrar till att stärka och förtäta fint hår, vilket gör att hårbotten känns vitaliserad och uppfräschad.

Hemsleya-roten är känd för sina stärkande egenskaper. Den är rik på antioxidanter och hjälper till att stärka rötterna och bekämpa åldrande hos folliklarna.

Extrakt av Aloe Vera-blad – fullpackat med viktiga vitaminer och mineraler och återställer glans och lyster.

Risprotein och Risaminosyror är rika på viktiga näringsämnen som är nödvändiga för reparation av håret. Risaminosyra hjälper till att vårda, stärka och expandera hårstråets diameter. Får också håret att se tjockare ut och tillför en lyxigare, silkeslen glans.

Bambuextrakt, som är fullmatat med ett överflöd av antioxidanter och vitaminer, är också en rik källa till mineralnäring och en viktig ingrediens för att skydda hårets hälsa.

Silkesaminosyror är starkt vårdande och fuktgivande och bidrar till att förbättra återfuktningen och för hår som verkar mer flexibelt, hanterbart och mjukare.

Extrakt av Acaibär, känt för sina anti ageing-fördelar, är en antioxidantrik ”superfrukt” med essentiella vitaminer som ger glans.