REPAIR-ME.WASH 250 ML

I lager.

359 kr

KEVIN.MURPHY

Återuppbyggande och återfuktande schampo med kraftfulla proteiner som rengör, stärker och reparerar håret. Antioxidanter och enzymer skyddar håret mot föroreningar och gör det mjukt och följsamt.

ANVÄNDNING

TVÄTTA. SKÖLJ. UPPREPA.
Applicera på blött hår och massera in försiktigt i hår och hårbotten. Följ upp med REPAIR-ME.RINSE. Kan användas dagligen och som en del av vår REPAIR-familj.

Observera! Du behöver kanske inte tvätta håret dagligen, men kom ihåg att alltid använda REPAIR-ME.WASH och RINSE två tvättar i följd, även om det går lite tid mellan dem, och ersätt sedan båda med RE.STORE vid den tredje tvätten.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Bromelin är ett enzym från Ananas som tränger in i håret och ger riktad näring utan att tynga ned håret.

Ett annat kraftfullt enzym, Papain, från Papaya, är känt för
att frigöra och öka styrkan hos andra ingredienser som jobbar med att binda fukt och förbättra hårets övergripande elasticitet.

Grön ärta är ett superlivsmedel vars protein är rikt på aminosyror och ger intensiv återfuktning och näring till håret.

Silkesaminosyror är starkt vårdande och fuktgivande och bidrar till att förbättra återfuktningen och för hår som verkar mer flexibelt, hanterbart och mjukare.

Bambuextrakt, som är fullmatat med ett överflöd av antioxidanter och vitaminer, är också en rik källa till mineralnäring och en viktig ingrediens för att skydda hårets hälsa. Tillför en naturlig glans och lyster till håret.