RE.STORE 200 ML

I lager.

379 kr

KEVIN.MURPHY

Rengörande och reparerande kur som binder fukt och återuppbygger skadat hår. Kan ersätta schampo och balsam varannan till var tredje tvätt eller appliceras som en djupgående inpackning. Bygger upp hårets elasticitet samt ger styrka och fukt. Applicera i fuktigt hår & hårbotten, låt verka 2–3 minuter, skölj.

ANVÄNDNING

APPLICERA. ÅTERSTÄLL. SKÖLJ.
För bästa resultat ska produkten användas 1–2 gånger i veckan istället för schampo och balsam och som en del av vår REPAIR-familj i 4 delar.

Observera! Du behöver kanske inte tvätta håret dagligen, men kom ihåg att alltid använda REPAIR-ME.WASH och RINSE två tvättar i följd, även om det går lite tid mellan dem, och ersätt sedan båda med RE.STORE vid den tredje tvätten.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Ett kraftfullt naturligt enzym, Papain, kommer från papaya och frigör och ökar styrkan hos andra ingredienser som jobbar med att binda fukt och förbättra hårets övergripande elasticitet.

Bromelin är ett enzym från ananas som tränger in i håret och ger riktad näring utan att tynga ned håret.

Grön ärta är ett superlivsmedel vars protein är rikt på aminosyror och ger intensiv återfuktning och näring till håret.

Sheasmör ger torrt eller skadat hår fukt från rötterna
till topparna och bidrar till att reparera och skydda mot stressfaktorer från miljö, torrhet och skörhet. Detta naturligt vårdande smör, som absorberas snabbt, bidrar till att återfukta hår och hårbotten utan att täppa till fjällskiktet.