SHIMMER.SHINE 100 ML

I lager.

319 kr

KEVIN.MURPHY

Vårdande stylingprodukt som både återupplivar glans och reparerar. Fuktgivande och viktlös. Innehåller stärkande antioxidanter. Kan appliceras både i handdukstorkat eller torrt hår.

ANVÄNDNING

VÄND. SPRAYA. GLÄNS.
Spraya på fuktigt, handdukstorkat hår eller direkt på torrt hår. Skölj inte ur, låt torka naturligt eller styla enligt önskemål.

VÅRDANDE INGREDIENSER

En noggrant utvald blandning av sex mycket fördelaktiga australiska fruktextrakt (Ökenlime, australisk Rund lime, Illawaraplommon, australisk Fingerlime, Burdekinplommon och Kakaduplommon) har valts ut för sin motståndskraft mot hårda klimatförhållanden och sina hydrofila egenskaper.Tillsammans levererar de glans, styrka och lyster.

Baobabfröolja (Adansonia Digitata) är ett ”superlivsmedel” från Afrika som är fullt av näring, bidrar till att reparera skadat hår, stärker håret och återfuktar torrt hår för att göra det lättare att hantera och mjukare.

Bambuextrakt, som är fullmatat med ett överflöd av antioxidanter och vitaminer, är också en rik källa till mineralnäring och en viktig ingrediens för att skydda hårets hälsa.

Extrakt av Curryeternell (Helichrysum Italicum) är en växt från ön Korsika som är känd för sina anti ageing-fördelar. Förutom dess gynnsamma lugnande egenskaper bidrar den också till att stärka och reparera håret.