SMOOTH.AGAIN 200 ML

I lager.

379 kr

KEVIN.MURPHY

Vårdande, fuktgivande och utjämnande leave-in-creme. Gör håret mer medgörligt, eliminerar friss och ger en silkeslen känsla.

ANVÄNDNING

APPLICERA. STYLA.
Applicera SMOOTH.AGAIN i handdukstorrt hår och styla som önskat. För optimala resultat används produkten efter SMOOTH-AGAIN.WASH och SMOOTH.AGAIN.RINSE och som en del av vår SMOOTH-familj.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Extrakt av Curryeternell (Helichrysum Italicum) är en växt från ön Korsika som är känd för sina anti ageing-fördelar. Förutom dess gynnsamma lugnande egenskaper bidrar den också till att stärka och reparera håret.

Baobabfröolja kommer från Baobabträdet som finns i östra och södra Afrika och är en naturlig källa till vitaminer och antioxidanter som hjälper till i kampen mot åldrande. Fröoljan återfuktar håret och stärker känslan av elasticitet.

En noggrant utvald blandning av sex mycket fördelaktiga australiska fruktextrakt (Ökenlime, australisk Rund Lime, Illawaraplommon, australisk Fingerlime, Burdekinplommon och Kakaduplommon) har valts ut för sin motståndskraft mot hårda klimatförhållanden och sina hydrofila egenskaper.

Extrakt av Orkidéblomma som är känd för sin förmåga att motstå det tuffaste klimatet och är rik på närande proteiner som hjälper till att stärka håret, samtidigt som den ger intensiv återfuktning, mjukhet och elasticitet.

Cupuaçu-frösmör kommer från det brasilianska Capuacafröet och skyddar, slätar ut och mjukgör håret. Dessutom
bidrar Capuaca-frösmör också till återfuktningen hos torrt, skadat hår och ger glans.

Extrakt av Grönt Te (Camellia Sinensis) har använts i århundraden för sina kraftfulla antioxiderande egenskaper. Bidrar till att öka känslan av elasticitet i håret och hjälper till att bevara fukt.

Extrakt av Lotusblomma är mycket uppmjukande och gör håret mjukt och smidigt.