SMOOTH.AGAIN.WASH 250 ML

I lager.

319 kr

KEVIN.MURPHY

Utjämnande schampo för frissiga hår. Innehåller viktiga ingredienser från det bästa av naturen såsom Monoi-olja & Murumuru-smör. Definierar naturligt lockigt hår och kontrollerar friss på rakt & vågigt hår. Lämnar håret mjukare, starkare och glansigare. Appliceras på fuktigt hår, massera in och skölj.

ANVÄNDNING

TVÄTTA. SKÖLJ. UPPREPA.
Applicera på blött hår och massera in försiktigt i hår och hårbotten. Använd gärna ihop med SMOOTH.AGAIN RINSE. Kan användas dagligen och som en del av vår SMOOTH- familj.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Monoi-olja är en doftolja från Gardenia-blomman från Tahiti som ger glans och mjukhet medan den bidrar till att bygga upp och återställa håret.

Extrakt av Solrosolja, som är känd för att vara rik på vitaminer och antioxidanter som är bra för den allmänna hårhälsan, bidrar till att förhindra att färg försvinner från håret samtidigt som den ger närande fukt.

Murumuru-fröolja är rik på viktiga fettsyror från Astrocaryum Murumuru-trädet som finns i Brasilien och i hela Amazonas regnskog. Den är känd för att återställa elasticiteten och används i anti ageing-hudvård. Den hjälper håret att behålla viktig fukt.

Olivolja har använts i skönhetsprodukter under många hundra år kring Medelhavet och den avspeglar hårets egna hälsosamma oljor och skyddar mot värme och styling.