STIMULATE-ME.RINSE 250 ML

I lager.

319 kr

KEVIN.MURPHY

Ett stimulerande dagligt balsam fyllt av vitaliserande fräschör. Innehåller en stimulerande blandning av kamferkristaller, bergamott och svartpeppar som lugnar och lindrar hår och hårbotten samtidigt som de stärker håret och tillför näring. Förebygger håravfall.

ANVÄNDNING

APPLICERA. ABSORBERA. SKÖLJ.
Applicera på nytvättat hår och massera in i hår och hårbotten i 5 till 10 minuter för absorbera de vårdande ämnena.
Följ upp med en uppfriskande sköljning. För optimala reparationsresultat används produkten efter tvätt med STIMULATE-ME.WASH och följs upp med THICK.AGAIN. Kan användas dagligen.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Sheasmör ger torrt eller skadat hår fukt från rötterna
till topparna och bidrar till att reparera och skydda mot stressfaktorer från miljö, torrhet och skörhet. Detta naturligt vårdande smör, som absorberas snabbt, bidrar till att återfukta hår och hårbotten utan att täppa till fjällskiktet.

Kamferkristaller stimulerar hårbotten, återställer hårets naturliga glans och ökar styrkan.

Aloe Vera-bladjuice (Aloe Barbadensis) – fullpackad med viktiga vitaminer och mineraler och återställer glans och lyster. Återfuktar hår och hårbotten.

Veteaminosyror ger en närande blandning av fuktgivande ingredienser som ökar mjukhet och glans, samtidigt som de bygger volym.

Keratinaminosyror stärker håret och återställer integriteten hos hår som har skadats kemiskt.

Bergamottfruktolja (Citrus Aurantium Bergamia) är känd för sin uppfriskande doft och hjälper till att balansera hår och hårbotten.