THICK.AGAIN 100 ML

I lager.

379 kr

KEVIN.MURPHY

Hårförtjockande leave in-kur för. Stimulerar hårväxten, stärker håret och hårroten. Förlänger växtfasen och förebygger håravfall. Ger en texturkänsla till hår och hårbotten.

ANVÄNDNING

PREPPA. SPRAYA. FIXERA.
Preppa håret med STIMULATE-ME.WASH and RINSE och handdukstorka det. Spraya THICK.AGAIN jämnt i fuktigt eller handdukstorrt hår, koncentrera dig på rötterna och hårbotten. Skölj inte ur. Torka och styla som vanligt.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Nässelextrakt stärker hårets fibrer. Gör håret tjockare och bidrar till att motverka brott.

Oleanolsyra från hemsley-rot har många antioxidantegenskaper och stärker vid roten för att förhindra håravfall.

Extrakt av Indisk Lotus (Nelumbo Nucifera) ökar den naturliga glansen hos skadat hår samtidigt som det tillför volym och elasticitet till torrt, sprött hår.

Extrakt av Hästkastanj (Aesculus Hippocastanum) förbättrar cirkulationen i hårbotten.

Hydrolyserat Veteprotein utvinns på naturligt sätt ur Fullkornsvete och ökar volym och glans. Håret får näring och vård utan att tyngas ned.

Baobabfruktextrakt (Adansonia Digitata) är ett ”superlivsmedel” från Afrika som är fullt av näring, bidrar till att reparera skadat hår, stärker håret och återfuktar torrt hår för att göra det lättare att hantera och mjukare.

Askorbinsyra (C-vitamin) och Tokoferylacetat (E-vitamin) ger antioxidantfördelar som motverkar de fria radikaler som får håret att åldras.