YOUNG.AGAIN.MASQUE 200ML

I lager.

379 kr

KEVIN.MURPHY

Återuppbyggande kur för håret som ger näring på djupet och återställer ålderstecken. Mjukgörande och ger glans.

ANVÄNDNING

APPLICERA. ABSORBERA. SKÖLJ.
Applicera på nytvättat hår och massera in i hår och hårbotten i 5 till 10 minuter för absorbera de vårdande ämnena.
Följ upp med en uppfriskande sköljning. För optimala reparationsresultat används produkten efter tvätt med YOUNG.AGAIN WASH och som en del av vår REJUVENATE-familj. Följ upp behandlingen med YOUNG. AGAIN.RINSE för att säkra resultaten.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Extrakt av Lotusblomma är mycket uppmjukande och gör håret mjukt och smidigt.

Extrakt av Orkidéblomma som är känd för sin förmåga att motstå det tuffaste klimatet och är rik på näringsrika proteiner som hjälper till att stärka håret, samtidigt som den ger intensiv återfuktning, mjukhet och elasticitet.
Bambuextrakt, som är fullmatat med ett överflöd av antioxidanter och vitaminer, är också en rik källa till mineralnäring och en viktig ingrediens för att skydda hårets hälsa.
Baobabfröolja (Adansonia Digitata) är ett ”superlivsmedel” från Afrika som är fullt av näring, bidrar till att reparera skadat hår, stärker håret och återfuktar torrt hår för att göra det lättare att hantera och mjukare.
Hydrolyserat Quinoa-protein innehåller alla de åtta essentiella aminosyrorna, binds till hårstrået och levererar väsentlig fukt och djup reparation. Skapar en skyddande barriär och ökar glansen.
Extrakt av Curryeternell (Helichrysum Italicum) är en växt från ön Korsika som är känd för sina föryngrande egenskaper. Förutom dess gynnsamma lugnande egenskaper bidrar den också till att stärka och reparera håret.