YOUNG.AGAIN.RINSE 250 ML

I lager.

359 kr

KEVIN.MURPHY

Föryngrande balsam som gör håret mjukt och ger det näring samtidigt som glansen återskapas. Stärkande, återfuktande och reparerande. Antioxidantrikt, anti-inflammatoriskt. För torra & spröda hår.

ANVÄNDNING

APPLICERA. ABSORBERA. SKÖLJ.
Applicera på nytvättat hår och låt håret absorbera
de vårdande ämnena i 1–2 minuter. Följ upp med en uppfriskande sköljning.
Kan användas dagligen och som en del av vår REJUVENATE- familj. För bästa resultat använder du produkten efter tvätt med YOUNG.AGAIN.WASH och avslutar med YOUNG.AGAIN- behandlingen.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Extrakt av Orkidéblomma som är känd för sin förmåga att motstå det tuffaste klimatet och är rik på näringsrika proteiner som hjälper till att stärka håret, samtidigt som den ger intensiv återfuktning, mjukhet och elasticitet.

Bambuextrakt, som är fullmatat med ett överflöd av antioxidanter och vitaminer, är också en rik källa till mineralnäring och en viktig ingrediens för att skydda hårets hälsa.

Baobabfröolja (Adansonia Digitata) är ett ”superlivsmedel” från Afrika som är fullt av näring, bidrar till att reparera skadat hår, stärker håret och återfuktar torrt hår för att göra det lättare att hantera och mjukare.

Extrakt av Curryeternell (Helichrysum Italicum) är känt för sina anti ageing-fördelar. Förutom dess gynnsamma lugnande egenskaper bidrar den också till att stärka och reparera håret.

Extrakt av Kakaduplommon kommer från Australiens norra territorium och har den högsta koncentrationen av naturligt C-vitamin hos alla kända växter. Återställer glans och elasticitet och slätar ut hårets yta samtidigt som det binder fukt.

Extrakt av Lotusblomma är mycket uppmjukande och gör håret mjukt och smidigt.