YOUNG.AGAIN.WASH 250 ML

I lager.

359 kr

KEVIN.MURPHY

Stärkande, mjukgörande schampo med anti-age-egenskaper. Förnyar den ungdomliga lystern och glansen. Antioxidantrikt, anti-inflammatoriskt. För torra & spröda hår.

ANVÄNDNING

TVÄTTA. SKÖLJ. UPPREPA.
Applicera på blött hår och massera in försiktigt i hår och hårbotten. Skölj med YOUNG.AGAIN.WASH. Kan användas dagligen och som en del av vår REJUVENATE-familj.

VÅRDANDE INGREDIENSER

Extrakt av Lotusblomma är mycket uppmjukande och gör håret mjukt och smidigt.

En noggrant utvald blandning av sex mycket fördelaktiga australiska fruktextrakt (Ökenlime, australisk Rund Lime, Illawaraplommon, australisk Fingerlime, Burdekinplommon och Kakaduplommon) har valts ut för sin motståndskraft mot hårda klimatförhållanden och sina hydrofila egenskaper. Tillsammans levererar de glans, styrka och lyster.

Baobabfröolja (Adansonia Digitata) är ett ”superlivsmedel” från Afrika som är fullt av näring, bidrar till att reparera skadat hår, stärker håret och återfuktar torrt hår för att göra det lättare att hantera och mjukare.

Extrakt av Curryeternell (Helichrysum Italicum) är känt för sina föryngrande fördelar. Förutom dess gynnsamma lugnande egenskaper bidrar den också till att stärka och reparera håret.

Extrakt av Orkidéblomma som är känd för sin förmåga att motstå det tuffaste klimatet och är rik på näringsrika proteiner som hjälper till att stärka håret, samtidigt som den ger intensiv återfuktning, mjukhet och elasticitet.